söndag 7 mars 2010

# 66 Busters öron / Maria Ernestam

Den här boken fick jag av min goda vän M när jag fyllde år. En bok som berörde medan jag läste den men som inte nämnvärt analyserats på djupet efteråt som många av böckerna i den här bloggen. Den rör komplicerade relationer mellan mor och dotter, visar att allt kanske inte är som det ser ut på ytan vilket får mig att undra hur mycket man vet om varandra, människor man möter som man tror att man känner. Alla bär vi på hemligheter som vi inte låtit någon få veta. Kanske vet jag inte ens själv om vilka som är mina hemligheter? Jag satt i alla fall klistrad framför boken fram till sista pärm vilket är ett gott betyg.

Varför jag kom att tänka på den nu var för att vi byggt om vår bokhylla. Jag vet att det enligt Trendethonography (http://www.trendethnography.com/) är vääääldigt 2009 att ha som bokhylla i vardagsrummet, men oavsett så tycker jag det är snyggt och är sjukt nöjd med hur resultatet blev. I vilket fall som helst så ordnade vi om våra böcker så att de står i kategorier, precis som i ett bibliotek. Skönlitterärt, mysiga böcker, kursböcker, träningsböcker, fiskarböcker, pocket, småböcker & inredningsböcker. Skitbra system för att veta vart man ska börja leta efter en bok. I detta ordnande så såg jag den här boken och kom på att det skulle bli dagens tips. Lång utläggning för lite information.

Titel: Busters öron
Författare: Maria Ernestam
ISBN: 9137129414

2 kommentarer:

  1. jag läste den för något år sedan. En mycket bra och stark bok. Som du säger, hur mycket vet vi egentligen om varandra. Hur mycket håller vi för oss själva

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag har utmanat dig http://denvarbra.wordpress.com/2012/04/27/elvan-fragor-serverade/ Mvh denvarbra

    SvaraRadera